serviciigalerie fotogalerie videocontact

Oferta noastră cuprinde:

- fotografie de eveniment

- fotografie de studio

- înregistrări video FullHD (1920x1080), UHD (3860x2160) și 4K (4096x2160)

Aveţi o idee cu totul deosebită şi aţi dori să o fotografiem? Spuneţi-ne şi dacă ne convingeţi că merită o fotografiem gratuit sau cel puţin la un preţ redus!

Pentru căsătorii lucrăm în echipă de 2 fotografi. Pentru cei care doresc şi înregistrări video vă putem oferi un reportaj cu rezumatul nunţii. Ne dorim ca fiecare ofertă de preţ să fie în funcţie de nevoile clienţilor, dar informativ preţul minim pentru fotografierea unei nunţi este 700 euro. Pentru oferta de nuntă completă vă rugăm să ne contactaţi telefonic. Materialele finale vor fi predate in maxim 1 an de la data evenimentului.

Considerăm că din momentul în care au fost plătite fotografiile finale JPG aparţin clienţilor noştri. Clineţii au dreptul să solicite ca fotografiile în care pot fi identificați să nu apară în portofoliul public (pagina web, facebook ş.a.). Ne rezervăm dreptul de a păstra fotografiile în portofoliul privat (poate fi vizualizat doar pe echipamentele firmei). Orice persoană care poate fi identificată în fotografiile de pe site are dreptul să solicite eliminarea fotografiilor.

Ne rezervăm dreptul de a ne alege clienţii!

Cu stimă,
echipa fvp